• Voeding waar muziek in zit!    'Lekker vrij bewegen, heerlijk!'

Lekkere voedingssupplementen

Voedingssupplement of gezond tussendoortje?

Soundies zijn tussendoortjes. Verantwoord en met een uitgekiende samenstelling. Vol voedingswaarde en met unieke ingrediënten (voedingssupplementen). Twee-in-één dus!

Waarom een reep?

De hoeveelheid ingrediënten in de repen van Soundies staat gelijk met meerdere capsules of tabletten. Je kunt dus kiezen: of je koopt enkele potten met capsules en/of tabletten, of je koopt bij ons een doos met repen. Wij denken dat je van pillen slikken niet blij wordt. Van onze tussendoortjes kun je lekker genieten terwijl ze ook nog goed voor je zijn. Dit heet functionele voeding. Als je wilt weten wat functionele voeding is, kijk dan bijvoorbeeld op de site van Gezondheidsnet.

Hoe moet je de reep gebruiken?

Wij raden aan om elke dag een reepje te eten (het wetenschappelijk onderzoek is hierop gebaseerd). Daarom hebben we ze ook niet te groot gemaakt (25 gram) en is de hoeveelheid calorieën beperkt (90 kcal). Onze repen vullen goed omdat ze rijk zijn aan eiwit. Overigens eten veel van onze klanten ze wel heel regelmatig, maar niet altijd elke dag. Je kunt het beste een beetje experimenteren om te kijken wat voor jou het beste werkt.

Wat zit er eigenlijk in 'Move It'?

‘Move It’ is een eiwitreep met stukjes aardbei. Het bevat eiwit en calcium, die de spiergroei stimuleren en de botten ondersteunen. ‘Move It’ bevat ook magnesium en vitamine D die een rol spelen bij het behouden van sterke en soepele spieren. De vitamine C is goed voor het kraakbeen en mangaan is belangrijk voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten). 

‘Move It’ bevat verder NEM(r). Dat staat voor natuurlijk eierschaalmembraan (eiervlies): een bijzonder voedingssupplement dat bestaat uit onder andere collageen, glucosamine en hyaluronzuur.

Enorm veel goeds in een klein, maar fijn hapje dus!

Ook interesse gekregen in de repen? wacht niet langer en bestel ze meteen!

Onze naam

Hoezo Soundies? 'Sound' heeft drie betekenissen:

  1. Gezond – vanwege de ingrediënten in de repen
  2. Gedegen – de claims die we maken zijn goed onderbouwd
  3. Geluid – wij zijn gek op muziek!

Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat muziek goed voor je gezondheid is. De namen van onze repen verwijzen bijvoorbeeld naar  popsongs. Het beeld in ons logo hebben we ‘Rocky’ genoemd. Sommige mensen vinden het net pacman, anderen denken aan yin en yang. Maar eigenlijk is het een hoofd met een oog en een koptelefoon. En een lachende mond. Worden wij vrolijk van. En jij hopelijk ook!

Door ‘-ies’ achter Sound te plakken, krijg je Soundies. Dat wordt vaker gedaan in de voedingswereld (smarties, smoothies, cookies).

Waarom Engels? We zijn een jong bedrijf met ambities. We willen op termijn naar het buitenland om zoveel mogelijk mensen te laten genieten en profiteren van onze gezonde producten.

Op de hoogte blijven van al het nieuws en aanbiedingen? schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief

Onze historie

Soundies is in september 2015 opgericht door Jeroen Kiers en Arne Maas. Jeroen is medisch bioloog, gepromoveerd voedingsmiddelentechnoloog en heeft meer dan 20 jaar werkervaring in onderzoek, ontwikkeling en innovatie van gezonde voeding. Jeroen liep al een paar jaar rond met ideeën over functionele voeding. Jeroen stoorde zich aan het feit dat grote bedrijven vaak financiële afwegingen laten prevaleren boven het maken van producten met de beste werking. Arne is gepromoveerd psycholoog en heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing en innovatie, zowel binnen als buiten de voedingsmiddelenindustrie. Arne heeft bij heel veel bedrijven gewerkt en een paar boeken geschreven, o.a. over het ecosysteem in Silicon Valley.

We waren er eigenlijk snel uit dat samen een bedrijf beginnen precies was waar we allebei aan toe waren. Maar dan wel een bedrijf waar een verhoogde levenskwaliteit van onze klanten op nummer 1 staat!

“Soundies zijn heerlijk. En makkelijk te eten zonder er water bij te hoeven drinken.”

Björn

X