Terug

Van Claire wordt Soundies vrolijk!

Claire. Een nieuwe tennis-ster aan het Soundies-firmament. Van Claire word je vrolijk. Superpositief, extreem gemotiveerd en overtuigd van zichzelf. Dat zijn goede ingrediënten bij een topsporter.

Het tennissen zit Claire in het bloed. Al op haar vierde stond ze op de tennisbaan. Samen met haar oudere broers. Maar het was duidelijk dat Claire het meeste talent had. Daarna ging het op rolletjes. De hoeveelheid gewonnen toernooien is ondertussen niet meer te tellen.

Wat is het geheim van Claire, of zoals de Amerikanen zeggen: What’s the secret sauce? Daar heeft ze een duidelijk antwoord op: “Ik ben sterk aan het net, ik speel veel met volleys, topspins, slices, om het spel van de tegenstander ontregelen”. Slim en strategisch spel, dat is haar wapen. En dat werkt, dat is duidelijk. De meeste tegenstanders vinden het NIET leuk om tegen Claire te spelen. Dat houdt Claire graag zo. J Een groter compliment kan je in de topsport immers niet krijgen!

Op dit moment traint Claire hard om haar sterktes aan te vullen met meer kracht voor haar baseline-spel. Volgend jaar is ze klaar om de wereld te veroveren. Wat dat betekent? “Ik wil top 50 van de wereld worden. Dat moet mogelijk zijn”, zegt Claire.

Soundies houdt van ambitieuze jonge sporters. Claire is zich er van bewust dat ze veel van haar lichaam vraagt. Ze moet dat lichaam dus ook veel teruggeven. Volgens Claire passen de ‘Move It’-repen van Soundies daar heel goed bij. “Met alle ingrediënten, zoals eiwitten, vitamine D, magnesium en zink, is Soundies een hele goede herstelreep voor mij”. Soundies wordt vrolijk van Claire, maar Claire wordt dus ook vrolijk van Soundies. Perfecte combi dus! Wij hopen dat Soundies een klein beetje bijdraagt aan het toekomstige succes van Claire.

We gaan nog veel meer van haar horen!